Intercanvi

CSS Vertical List Menu by Css3Menu.com


INTERCANVI

L’alumnat del programa de Seccions Europees participa a dos intercanvis lingüístics: un que es realitza a 3r ESO i un altre que es realitza a 4t ESO. Considerem que els intercanvis lingüístics són un element fonamental del programa de Seccions Europees i un gran impuls a les competències lingüístiques dels alumnes, a més d’oferir-los la possibilitat de viatjar a França i de conviure amb una família francesa.

 L’intercanvi lingüístic consta de dues parts. La primera part consisteix en l’estada dels alumnes espanyols a França durant 8 dies, acollits per una família francesa. A la segona part, els alumnes espanyols i les seves famílies acullen els alumnes francesos també durant 8 dies.

Tant a l’anada com quan rebem els alumnes francesos, l’intercanvi s’organitza de la manera següent: els dies laborables, al matí, tots els alumnes –espanyols i francesos– fan activitats de coneixement de la cultura i del medi natural fins l’hora de finalització de les classes. L’horabaixa i els caps de setmana, els alumnes estan amb les famílies d’acollida.


2013-2014